Τρίτη 2 Απριλίου 2013

φτιάξτε τα ρολόγια σας

Δημιουργήστε μόνοι σας τα ρολόγια σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας μηχανισμός ρολογιού (που μπορείτε να τον αφαιρέσετε από ένα παλιό ρολόι, να δε θέλετε να τον αγοράσετε) και πολλή φαντασία. Για του λόγου το αληθές:
  Αντί για αριθμούς βάλτε καδράκια και ο τοίχος σας γέμισε
   
Χρησιμοποιείστε αντικείμενα τις καθημερινότητας ως βάση. Εδώ μια ρόδα ποδηλάτου.  
Χρησιμοποιείστε μια στρογγυλή επιφάνεια (μια λύση είναι και οι στρογγυλοί ξύλινοι δίσκοι) για να ζωγραφίσετε πάνω με μαρκαδόρο σχέδια που παραπέμπουν στον κάθε αριθμό. Στη μέση κάντε μια τρύπα με τρυπανάκι, για να εφαρμόσετε το μηχανισμό.  
Αντί για αριθμούς βάλτε φωτογραφίες από στιγμές της οικογένειάς σας που παραπέμπουν στη κάθε ώρα (πχ αντί για 2 βάλτε μια φωτογραφία που γευματίζετε) ή φωτογραφίες από ευτυχισμένες σας στιγμές.
 
 Βάψτε μια επιφάνεια με μαυροπίνακα και σχεδιάστε με κιμωλία τις ζωγραφιές σας. Ωραία ιδέα και για παιδικό δωμάτιο.
 
 Το αγαπημένο μου: Πάρτε ένα βιβλίο ή αν δε θέλετε να το καταστρέψετε μόνο το εξώφυλλό του αρκεί να είναι χοντρό. Κάντε μια τρύπα στη μέση και εφαρμόστε το μηχανισμό.  
Σε μια στρογγυλή επιφάνεια κολλήστε ένα χάρτινο σεμεδάκι, κάντε τρύπα στη μέση και εφαρμόστε το μηχανισμό.
 
Κάντε τις φωτογραφίες σας ρολόι για ένα πιο προσωπικό αποτέλεσμα 
Καλές δουλειές!!!

2 σχόλια:

  1. πώπω ιδέες!!! Πόσο χαίρομαι που σε βρήκα!!!! Φανταστικές οι ιδέες που μας δίνεις!!! το θέμα ρολόι είναι από τα αγαπημένα μου!!! Μπράβο!!! θα τα λέμε σίγουρα συχνά!!!πέρνα κι από μένα...κερνάω καφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σε βρίσκω κι εγω και Καλή δημιουργική συνέχεια,θα τα λέμε το δίχως άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή